Leírás és Paraméterek
FAJTA |
Olaszrizling 20%, Hárslevelű 30%, Viognier 20 %, Tramini 10 %, Szürkebarát 10%, Pinot blanc 10% |
BORVIDÉK |
Eger |
DŰLŐ |
Pajados, Síkhegy |
SZÜRET IDEJE |
Szeptember 5-20. |
TECHNOLÓGIA |
A szőlőfajták külön lettek szüretelve. Az erjesztés reduktív módon, hidegen, acéltartályban zajlott, az erjedés után korán lezajlott a hazasítás, valamint rövid, tartályos érlelést követően frissen került palackozásra. |
PALACKSZÁM |
25000 |
AJÁNLOTT FOGYASZTÁSI HŐMÉRSÉKLET |
8-10 °C |
ANALITIKAI ADATOK |
Alkohol: 12,9 vol. %, Titrálható sav: 5,3 g/l, Cukor: 1,6 g/l, Szabad SO2: 33 mg/l, Cukormentes Extrakt: 18,7 g/l |
GASZTRONÓMIAI AJÁNLAT |
Friss cézársaláta, zöld pesto-s spagetti, nyári grill zöldségek |